Wie je ook bent, waar je ook komt, wat je ook doet, je wordt dezer dagen continu geconfronteerd met de onzekerheid wat de toekomst gaat brengen. Twee maanden geleden was Covid-19 nog een ver-van-ons-bed-show, in China. Inmiddels moeten wij leren omgaan met social distancing, thuiswerken-omdat-het-moet, thuis naar school gaan en kent iedereen hier wel iemand die ziek is (geweest) of zelfs is overleden.

Hoe kun je hier mee omgaan? Want alles waar je mee bezig was, alles waar je naar toe aan het werken was, je hele dagelijkse structuur is opeens anders. Een ding is wel zeker: onzekerheid en angst wegstoppen is niet verstandig.

Praat over je onzekerheid – zeker thuis, maar maak ook gebruik van de techniek van tegenwoordig waardoor je wellicht geen fysiek contact hebt, maar elkaar nog wel kunt zien via Skype, Whatsapp, Teams, Zoom, Google Meets etcetera. En mocht je er in je eigen netwerk niet uitkomen, neem gerust contact op.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *