Wij mensen dromen graag van de toekomst. Nu er een hoop onzekerheid is hoe die nabije toekomst er uit ziet zorgt dat voor stress. Want, mogen we straks wel naar het Zuiden van Europa op vakantie? Kunnen we straks weer gewoon naar school? Naar ons werk? Wordt het weer zoals het was?

Omdat het zo lastig is je voor te stellen wat het komende jaar gaat brengen, is het ook lastig om daar doelen in te stellen. Maar laat je niet beperken door de nu ingestelde en opgelegde maatregelen. Ondanks de situatie waar we nu in leven is er nog steeds veel mogelijk.

Misschien wordt dit jaar een vakantie in eigen dorp, stad, provincie, land. We blijven gewoon aan het werk, al hopen we elkaar snel weer in levende lijve te zien en te spreken. We gaan gewoon naar school, als is het daar straks een stukje minder druk dan dat het was. Het leven gaat door.

Veel mensen zijn net als wij hier aan het opruimen, tuinieren, klussen, koken. We zijn allemaal aan het creëren. Niet bij de pakken neerzitten maar de situatie accepteren zoals deze is en daar jouw beste versie van maken.

Vind je dat lastig? Wie weet kan ik je met één of meerdere coachingssessies via Skype of een ander online medium supporten om weer in actie te komen en ondanks alles wat niet kan te genieten van wat wel kan. Ik hoor graag van je!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *