In een crisis is vertrouwen soms ver te zoeken. Sommige mensen varen blind van vertrouwen op de koers die de grote roerganger uitzet. Het verleden heeft laten zien dat dat niet altijd goed uitpakt. Sommige mensen raken in paniek en weten niet meer wie of wat ze moeten geloven en doen niks meer. Sommige mensen nemen het heft in eigen hand en proberen de wereld om zich heen naar hun maatstaven te vormen.

Maar gelukkig heb je altijd jezelf nog. Jij kan kiezen. Jij kan bepalen naar wie jij wel of niet luistert. En je kunt zelf bepalen wat je doet met alle informatie de je krijgt. Maar kies wel zelf en laat niet een ander voor je kiezen. Heb vertrouwen.

Faith is taking the first step even when you don’t see the whole staircase.

Martin Luther King

Als je vertrouwen hebt hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten. Kan ik je wellicht helpen om het eerste deel van de trap te zien? Neem vrijblijvend contact met me op om dit te ontdekken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *