Mijn naam is Els Knoef-Vollenbroek. Geboren in het hoge Noorden (Groningen), getogen in het warme Zuiden (Kerkrade), gestudeerd in het Verre Oosten (Enschede), afgestudeerd in het Wilde Westen (IJmuiden) en tot slot neergestreken in Zuid-Oost Brabant (Son). Inmiddels werk ik ruim twintig jaar bij een multinational te werken, waarvan ruim 15 jaar als leidinggevende in diverse afdelingen binnen Manufacturing: test, field install, training en engineering. 

Tijdens mijn studie en tijdens mijn werk ben ik altijd breed georiĆ«nteerd geweest. Zowel techniek als soft-skills, hard werken maar ook genieten en ontspannen, emotie en ratio hebben mijn volle aandacht. 

In mijn vrije tijd zit ik niet stil: ik ben creatief (tekenen, schilderen), handig (klussen), hou van tuinieren en van uitgebreid koken en daarvan genieten met vrienden en familie. 

Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie geweldige dochters. Veel van wat ik heb geleerd tijdens mijn coachingsopleiding helpt mij bij het opvoeden van mijn kinderen en bij het hun bewust maken van hun mogelijkheden en inzetten van hun kracht.

Het ontwikkelen van mijn team heeft tijdens mijn loopbaan als leidinggevende altijd al centraal gestaan: tijdens een training in het kader van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling heb ik niet alleen bevestigd gekregen dat ik goed kan coachen maar dat ik dit ook geweldig vind om te doen!

Inmiddels heb ik de opleiding tot Professional Consciousness Coach afgerond. Naast dat ik in het bedrijfsleven mijn teamleden blijf coachen om in het dagelijkse werkende leven hun volle potentie te kunnen gebruiken, wil ik ook graag mijn diensten en vaardigheden aanbieden aan anderen.

Graag help ik ook jou je volle potentieel te ontdekken en in te zetten om het leven te creƫren dat jij wilt (en verdient!).

Meer informatie of contact opnemen? Bel of mail me!

Tel. +31 6 5149 6189 of info@azafraia-coaching.nl