Loop jij vast in je baan?
Zie jij door alle informatiestromen en prikkels niet meer wat werkelijk belangrijk is voor jou?
Zoek je naar een betere balans tussen werk en privé?
Denk je over wat je nu echt wil in je leven?
Welke resultaten zou jij nu echt willen bereiken die blijvend impact hebben op je leven?
Als alles mogelijk is, wat zou jij dan wensen?

Neem contact met mij op en ik help je bij het vinden van de antwoorden op je vragen. Ik ben er van overtuigd dat je alle antwoorden al in je hebt en ga je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Ik maak hierbij gebruik van de Consciousness Coaching® methode.
We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek. Naast kennismaken zullen we de coachingsdoelen voor de cyclus bepalen, alsmede afspraken maken over frequentie en aantal sessies.
Vervolgens zullen we tijdens 6 tot 12 coachsessies van een uur aan deze doelen gaan werken. Ik coach zowel face2face, telefonisch als via Skype.

In deze (twee-)wekelijkse sessies zal ik keer op keer zorgen voor verdere verdieping en persoonlijke groei waarmee ik je faciliteer in het bereiken het gewenste resultaat.
Ik werk volgens een vast protocol waarmee jij je inzichten en afspraken kunt vastleggen. Daarnaast zal ik iedere week een bewustzijnscreatie met je delen: het vergroten van je eigen bewustzijn zorgt voor verdere verdieping, waardoor je meer en andere oplossingen zult zien om je doelen te bereiken. Uiteindelijk behaal je hiermee sneller je gewenste resultaat met blijvende impact. Jij hebt alle antwoorden en kracht in je om een nog betere versie van jezelf te worden!
In de laatste sessie blikken we terug en leggen we vast hoe je jouw groei kunt blijven vasthouden.

Ik bied verschillende vormen van coaching aan:
job coaching – hoe vind je de baan die bij je past? hoe overkom je barrières in je werkomgeving op een constructieve manier? hoe kun je effectiever werken? hoe sta je sterker in je schoenen?
life coaching – hoe bewaak je de delicate balans werk en privé? Wat wil je nu echt in je leven? Wat heb je nodig om echt gelukkig en vrij te zijn?
group coaching – bovenstaande concepten kunnen ook in groepsverband worden aangepast. Het is dan wel van belang dat de groepsleden elkaar durven te vertrouwen.

Wil je meer weten over mijn aanpak? Neem vrijblijvend contact met me op +31 6 5149 6189 of mail me op info@azafraia-coaching.nl.